duminică

important e sa inveti ceva din orice.

Cel putin asa spune mereu prietenul meu cel mai bun.


Zilele astea am reusit sa aflu bucata cu bucata un adevar care mult timp a fost chiar in fata mea doar ca din naivitate am ales sa-l ignor, am negat chestii atat de evidente pentru a nu fi dezamagita de ceva ce am creat eu singura - si cam aici s-a pus capacul.

REVELATIE,daaaaaaaaaaaa!!

Cand cresti incerci sa te inconjori mereu de oameni care sa merite, de oameni de la care ai ce invata si care te iubesc din simplu motiv ca tu esti tu - fara motive ascunse si fara intentia de a obtine mai devreme sau mai tarziu ceva din relatia voastra.



Cand afli ceva rau si acel ceva te doare DAR nu te mira, e timpul sa realizezi ca poate exista si oameni cu termen de valabilitate atasat, ca oricat nu ai da nu va fi niciodata destul.


Per total, nu stiu daca o sa reusesc sa invat cate ceva din orice, mi-e frica sa nu incep sa ma inchid cate un pic din si de la orice  si am mai ajuns sa cred ca nu exista sentimente neconditionate si eterne, mereu sunt in stransa legatura cu ceea ce vine inapoi, nu poti primi  fara sa oferi ceva si sa te astepti ca asa va fi mereu, abia acum am inteles expresia ca nimic nu e batut in cuie.


 Ma gandesc sa imi pun reminder cu "dupa data expirarii aruncati spre centru de reciclare".



2 comentarii:

  1. chiar e important sa invatam din orice cate ceva, doar de asta ni se si intampla toate. alege insa sa nu te inchizi. si, din ce-am citit, iubesti oamenii si ai incredere in ei. :)

    RăspundețiȘtergere