sâmbătă

cica sunt si ei oameni.


Am realizat un lucru.
Cei mai periculosi oameni sunt oamenii care se tem de sentimente. Imaginea intruchipata a omul de piatra care crede ca in viata reusesti daca nu pui suflet.
Genul ala de oameni care se inconjoara doar de oameni "folositori", care nu cred in defintii simple ca dragostea sau prietenia, care sunt atat de dezamagiti de rasa umana - fara sa fi avut vreun motiv vreodata incat refuza sa creada ca sunt capabili sa puna putin suflet in loc sa isi urmeareasca propriile interese.
Genul de om care te minte cu zambetul pe buze si care face  constient sute de gesturi care iesite la suprafata ar putea rani alti oameni, si toate astea constient si fara frica de repercursiuni pentru ca asta e daca o sa ii para rau la un moment dat.


Ce nu realizeaza ei de fapt e ca roata se intoarce. Majoritatea oamenilor pot fi inlocuiti dar nu poti inlocui  un om care te iubeste neconditionat sau care chiar are grija de tine,pentru ca genul asta de oameni sunt rasa pe cale de disparitie.
Si viata e atat de scurta, si oamenii care te iubesc sunt atat de putini :)
Nu realizeaza ca la un moment dat o sa se trezeasca siguri, dar absolut singuri. Poate vor avea zeci sau sute de oameni in jur si totusi vor fi siguri.

Eu cred ca genul asta de oameni nu merita sanse.
Oamenii care pot doar sa se foloseasca si sa raneasca nu merita nici macar o singura sansa.

Oricum, pana acum nu s-a gasit o modalitate de a-i descoperi din prima  dar cum apar primele semne cred ca e momentul sa fuuugi.




Si eu personal le doresc genului asta de oameni un cancer ceva.
 Nu de alta, dar daca ei se folosesc de sentimentele oamenilor care tin la ei si ii mananca incetul cu incetul, eu zic ca merita si ei ceva de genu, doar asa, la un nivel mai personal, sa se manance putin singur pe ei :)



Post scris dupa cateva zile de auzit povesti cu si despre astfel de oameni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu